Laster Hendelser

Ab und Zu og Trio de Janeiro er navn som gir god gjenklang i nyere norsk musikkhistorie. Mye av denne klangen skyldes stemmen til Anne-Marie Giørtz. Den allsidige vokalisten har vært å regne med siden tidlig på åttitallet. I 2008 startet hun Anne-Marie Giørtz trio sammen med gitaristen Eivind Aarset og trommeslageren Peter Baden. Platene På egne vegne (2009) og Capital Punishment for Cars (2016) har fått anmelderne til å hente fram superlativene.

«Det er sjelden jeg har vært så glad for en «come back»-plate som etter å ha hørt gjennom «Capital Punishment for Cars» noen ganger. Jeg blir rett og slett glad, lykkelig, og kanskje også et litt bedre menneske, av å høre på Anne-Marie Giørtz, Eivind Aarset og Peter Baden og deres «Capital Punishment for Cars» (Jan Granlie, SaltPeanuts*). Sammen med repertoar herfra lover Anne-Marie Giørtz noe helt nytt låtmateriale for hjemmepublikummet på Nesodden.

Anne-Marie Giørtz – vokal / piano / guzheng / perkusjon, Eivind Aarset – gitarer / elektronikk, m.m., Peter Baden – trommer / perkusjon / elektronikk

Kjøp billetter HER