Newsletter

Huset parken eiendommen – ute

//Huset parken eiendommen – ute
Huset parken eiendommen – ute 2017-04-24T18:52:52+00:00

Med egen brygge på Nesodden i Indre Oslo Fjord ligger praktfullt en praktfull jugendvilla i herregårdstil. Oslofjordens ukjente perle – et sted med sjel og sjarm.  Dette er et helt unikt sted, med fantastisk beliggenhet  – rett ved vannet, rett ved Oslo.

Det er stor terasse mot sjøen, strandlinje og park.   Det er sol fra morgen til sen kveld, sjø på tre kanter. Hellviktangen er et vakkert sted, en perle. Både hagen og huset har blitt pusset opp.

Hellviktangen er den rette romantiske festlokale til bryllup, praktfullt bursdager, til firmafest, jublileum, møter og seminar.

Vi satser på økolgisk mat av høy kvalitet, 90% av råvarene er økologiske. Det er bryllupslokale, festlokale, til firmafest, sommerfest, you name it! Grønn Gourmet serverer både kjøtt, fisk og vegetar i søndagskafé og til selskap.

Terrasse mot sjøen

Terrassen på sjøsiden har gulv, varmelamper og tak / vegger etter behov. Her er det plass til 150 gjester. Terrassen brukes gjerne til velkomst, og etter maten til kaker og kaffe. Da er det fint å sitte ute i sommernatten. (Vinternatten: Da sitter vi inne med kakkelovner, levende lys  peis!)

Båt til egen brygge

På Bunnefjordsiden er det brygge – hvor båt med gjester kan legge til. Adkomst med båt utvider festen og gir enda en dimensjon. Ikke minst er det herlig å kjøre tilbake over fjorden i sommernatten alle sammen. Vi har samarbeid med båtselskap som gir gode priser.

Når det er badevær, kan ikke båter ligge parkert her, for folk bader fra brygga.

Park og bading

Hele området rundt er friareal. Nedenfor terrassen er det plen ned mot sjøen. Nede ved sjøen kan man bade. På forsiden ligger en park og stor plen. Den kan brukes til ute-aktiviteter og event.