(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create', 'UA-35193726-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Morten Haug

//Morten Haug

Morten Haug

Kunstfotograf Morten Haug, bosatt på Hellvik, stiller ut på Hellviktangen fra 30. oktober frem til og med 22.november.

Morten Haug begynte sin karriere som utstillende kunstfotograf i 1979, og hans karriere tok de nærmeste årene helt av med en rekke utstillinger blant annet i England, USA, Italia og Danmark. Her hjemme ble det en rekke utstillinger, blant annet på Preus Fotomuseum.

På nitti-tallet og på begynnelsen av tusenårsskiftet hadde han utstillinger i De Forente Arabiske Emirater og i Estland. I 2011 hadde han sin første større separatutstilling på artDistrict, Kunstmessen, og i  2012 på en stor utstilling i Bærum Kunstforening  stilte han ut sine verk, hovedsakelig i gumoil og i gumprint sammen med Knut Steens bronseskulpturer .

2017-03-01T19:37:17+00:00

Newsletter

Denne websiten gjør bruk av cookies og tredjeparts tjenester. Her finner du Personvernopplysninger våre. Ok